Nyomtass saját pólót!

A csoportos pólónyomtatás igazi közösségi munka. Közösen tervezel másokkal, játszol a formákkal, színekkel, megleped magadat és másokat is a közös alkotás örömével. Az eredmény pedig egy teljesen egyedi ábra, vagy felirat. Ennél még nagyobb eredmény a közös munka öröme, a meghitt, alkotó közeg, és a jó hangulat.

Erre az ajándékra nem árt előre készülni. Ha nem is kell könyvtárakat bújni és álmatlanul forgolódni, azért érdemes végiggondolni, hogy milyen jellegű feliratnak, ábrának, színnek örülnénk, vagy örülne az, akinek adjuk a pólót.

Bárhova is fejlődjön a pólónyomtatás, a mai napig a legszebb nyomatokat szitázó technikával lehet elkészíteni. Ez a könnyen elsajátítható technika testközelbe hozza a festést. Nincsenek modern gépek, az összes eszköz könnyen beszerezhető vagy elkészíthető, és már alkothatunk is. A programukon mindent magunk készítünk. A kereteket mi készítjük, a szitát mi feszítjük rá, a színeket mi keverjük, és mi alkotjuk meg a design-t is! A nyomtatáshoz a lehető legegyszerűbb eszközt használjuk: a stencilt. Stencillel döbbenetesen szép és jópofa mintákat, alakzatokat lehet kihozni.

A közös élmény mellett a pólónyomtatásnak az a "mellékhatása", hogy megtanulsz nyomtatni, és bármikor új, saját tervezésű pólót készíthetsz magadnak vagy másoknak. A bolti pólókat szakértőbb szemmel nézegetve rájössz, hogyan készültek, hogyan tudnál te is hasonlót készíteni.

A jó hangulat garantált! Az se baj, ha sokan vagytok! Ekkor céhes manufaktúrává alakulunk pillanatok alatt. Maradandó élmény, ahogy segítségünkkel szervezett műhellyé alakulva közös designt terveztek megvalósítjátok azt! Vágj bele és jelentkezz a mail@kelemenzoltan.com címen.

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com