Szervezd meg!

A Szervezd meg! programot a vállalati értékek megerősítésére és a csapat sikertényezők azonosítására dolgoztuk ki. A csapatok kreatív, sokrétű probléma megoldó feladványokat küzdenek le, miközben figyelniük kell az idők tartására, az erőforrások jó kihasználására, valamint a munkaszervezésre. Nincs két egyforma csapat és nincs két egyforma megoldás sem. Ezért az értékelések is egyediek, megismételhetetlenek és a csapatról szólnak. A csapattagok az értékelések során tudatosítják magukban azokat a sikertényezőket, amelyek a jó teljesítményhez vezettek, és választ keresnek azokra a tényezőkre, amikben érdemes volna fejlődniük.

Célunk, hogy minden egyes csapatjátékos a lehető legjobbat hozza ki magából, senki se maradhasson ki, mindenki meg tudjon mutatkozni előnyös oldaláról. Ahogy a csapat halad, fokozatosan emeljük a lécet. Ezek a gyakorlatok a tréneri értékeléssel párosítva megerősítik a kapcsolatokat, növelik az elköteleződést, megmutatják, hogy hasonlóságaink összekötnek bennünket, különbözőségeink pedig növekedési lehetőségeket biztosítanak számunkra.

A gyakorlatokat Veled együtt válogatjuk össze annak érdekében, hogy a lehető legjobban ki tudjuk szolgálni az igényeket és evezzünk a céljaitok felé. A programot szabadtéren vagy teremben is meg tudjuk valósítani. 2003 óta több száz eseményt bonyolítottunk le kollégáimmal többfajta formációban, nyílt és zárt térben, külföldön és belföldön és mondhatom, hogy a legtöbbet a csapatoktól tanultunk, akik folyamatosan kihívás elé állítanak és új dolgok kitalálására sarkallnak. Ezért a programjaink sosem válnak unalmassá, nem tudunk mi sem kiégni.

KIKNEK SZÓL A TRÉNING?

Csapatoknak, és vezetőknek, akik szeretnek fejlődni, szeretnek aktívan kikapcsolódni, és szeretnének feltöltődni. Új kollektíváknak. Leeresztett, fáradt csapatnak. Átszervezés utáni csapatoknak. Mindenkinek, aki az ilyen jellegű eseményeket edzésnek, az együttműködés edzésének fogja fel.

MIT AD A TRÉNING?

A csapattagok megtapasztalják:

  • hogy a változásban erő van, fejlődésre késztet, és ez néha csak utólag látható
  • hogy a megbeszéléseket miképpen befolyásolja az, hogyan mondunk ki valamit.
  • a kommunikáció és a bizalom fejlődését
  • az együttműködés némely hüvelykujjszabályának fontosságát
  • Mennyire jó érzés együtt használni a kreativitásukat.

LÉTSZÁM

2- 200

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com