Építs vitorlást!

Előrebocsájtjuk, hogy a csináld magad hajóépítés, mint műfaj, hangos, zajos, káromkodós és fárasztó. Ezen túllépve viszont fantasztikus, jópofa és lelkesítő. Az első nap építünk, a második nap - ha jó idő van, azonnal vízrebocsájtuk a hajókat és irány a víz! Enyhe vagy közepes szélben a fordulókat és irányváltásokat gyakorolva örülünk a hajóknak, a szélnek a napsütésnek és persze egymásnak!

Kétnapos katamarán vagy trimarán építő programunk első lépéseként találkozunk a program előtt két héttel a csapatod telephelyén, ahol megmutatjuk a terveinket, felkérjük a csapatot, hogy alakítsanak projekt csapatokat. Miután hajótest, vitorla fedélzet, kormánymű és árboc csapatokra oszlottunk és van projektvezető pénzügyesünk, raktárosunk és beszerzőnk is, nekiláthatunk az előkészületeknek, mert az előkészületek - eltérően a legtöbb tréningtől - szintén a csapat dolga lesz.

Attól függően lesz egyszerűbb, vagy nehezebb a feladat, hogy milyen bonyolult és mennyire tartós hajót szeretnénk! Az egyszerűbb kivitelezésű, pihekönnyű strandkatamarán kevesebb zajjal és káromkodással jár, és felfér egy kisautó tetőcsomagartójára. Ebből a fajtából több hajót is ki tudunk hozni egy nap alatt.

A komplikáltabb hajótestek létrhehozása természetesen több macerával és káromkodással jár, de jellemzően sokkal tovább bírják a gyűrődést.

KINEK SZÓL EZ A TRÉNING?

Gyártó és logisztikai csapatoknak első sorban. Olyan embereknek, akik munkájuk során költségek, határidők közé vannak szorítva, logisztikai láncolatoktól, gyártási folyamatoktól függnek, és szeretnének a szervezésben továbbfejlődni. Ha csak bulizni szeretnél, nem ez a ti programotok.

MIT AD A TRÉNING?

Projekt menedzsment ismereteket. Visszajelzést a csapatod együttműködésének erősségégeiről és gyengeségeiről. Vezetési és koordinációs tippeket. Felejtehetetlen élményt, közvetlen és látványos kapcsolatot a befektetett munka és a siker között.

LÉTSZÁM

Max 20 fő, akik ha ügyesek, öt - tíz kishajót is legyárthatnak egy nap alatt.

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com