Classic outdoor

Klasszikus outdoor programunkon a tréninget a szó eredeti értelmében vett EDZÉSKÉNT, az együttműködési készség és technikák fejlesztéseként értjük. A népszerű és nagyon hatékony program a következő alapelvekre épül:

Az együttműködés fejlesztését az egyén szintjén kell elkezdeni és végigvinni. Mindenki mutatkozhasson meg előnyös oldaláról, mindenki találkozhasson mindenkivel. Mindenki személy szerint kaphasson visszajelzést, ha igényli. Tanácsadás helyett bízni kell a szervezet önfejlesztő készségében, mert a saját vélemények szabad áramlásának sokkal nagyobb ereje van, mint a külső tanácsoknak. Tanácsadóként a környezet kialakítása, a keretek tartása és a terhelés ügyes adagolása a feladatunk. Az együttműködés fejlesztése a csapat folytonos, a tréningen túlmutató feladata, melyben megállók, célállapotok természetesen vannak, de végállomás nincs.

MIÉRT SZABADTÉREN DOLGOZUNK?

Mert jobb. Minden ami a szabad levegőn történik, emlékezetesebb, erőteljesebb. Ez persze nem jelenti azt, hogy napestig kint vagyunk a dzsungelben. A Klasszikus Outdoor programok személyre és csapatra szabottak, teremben kezdünk, pihenünk és ott is végzünk, viszont időről időre kimegyünk a parkba, a közeli erdei terepre. A nagyobb lélegzetű feladatok értékelését szinte mindig a teremben végezzük.

KINEK SZÓL A PROGRAM?

Azoknak akik szeretnének tartós változást az együttműködésükben és tudatosan és vissza- visszatérően teszik. Új és érettebb csapatoknak, kollektíváknak egyaránt.

LÉTSZÁM

3 - 25 fő

VISSZAJELZÉSEK A PROGRAMRÓL

Zolival való együttműködésünk egybeesett egy komoly vállalati kultúra és stratégiaváltással. A közös munka segített abban, hogy a kollégák megértsék a változás szükségességét, és hol játékosabb, hol komolyabb tréningeken sikerült megtalálnunk azt a megoldást, ami a változások elfogadását és támogatását hozta magával. Ajánlom annak, akinek szüksége van néha arra, hogy feltehessen magának hangosan kérdéseket, úgy hogy a válasz keresésében ne legyen egyedül. Ajánlom annak, aki elkötelezett csapatot akar változó piaci körülmények közepette építeni maga köré.” Kovács Tamás, a Szabadics Mélyépítő Zrt vezérigazgatója.

"Hét fős csapatunk szervezeti kihívásokkal találta szembe magát, aminek megértésében és feldolgozásában Kele segítségét kértük. Sosem tapasztalt módon, kezünget fogva, de kellő mértékben magunkra utaltatva járatott minket körbe feladataival a természet által is megdolgozott erdőn-mezőn. Felismerések és aha-élmények váltották egymást, miközben új kapcsolatok alapozódtak meg köztünk és finoman rakódtak egymásra a bizalom kényes rétegei, nagy röhögésektől övezve. ... és mi van most a szürke hétköznapokban? kicsivel több odafigyelés a másikra, türelem, kedves gesztusok... és így bármekkora hegyet meg tudunk mozgatni. " Kőhegyi Anita, Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság vezetője

„Többfordulós, demokratikus szavazás során választottuk ki a Kimenekítés programot. Bár erről még nem szavaztunk, de azt hiszem, kijelenthetjük: nem bántuk meg. Kele és csapata profi volt, már az előkészítő játékok alatt sikerült dinamizálniuk fáradt (másnapos…) csapatunkat. Bekötött szemmel földutakon zötykölődni egy buszon nagy kihívást jelentett, de a terepen ment minden, mint a karikacsapás. A csapatok hamar megtalálták egymást (ez volt a feladat), talán túl hamar is… Eldöntöttük, hogy legközelebb egész napos programot szervezünk.” Az OTP Alapkezelő Zrt csapata.

"Többünk egészséges szkepszisét a cég érdekében félretéve kis cégünk féléves elvonulását Kele segítségével színesítettük. A kertbeli libikóka-gyakorlat tanulságai azóta is elő-elő jönnek a működés során, a cég pörög. Kellhet-e ennél jobb ajánlás?" Váradi Balázs PhD, Budapest Intézet partnere, korábban miniszterelnöki főtanácsadó.

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com