Küldetés

Az egyén esélytelen, csak a csapatnak sikerülhet! A küldetés tréningprogramot közel tíz éve fejlesztettük ki olyan csapatoknak, akik több különféle csapatépítő tréningen vettek már részt, kellően összeszokottak, és szeretik a szervezési kihívásokat. Nincs szükség sem különleges adottságokra, sem különleges fizikumra a program megvalósításához, inkább a kalandvágyat, a szervezőkészséget és a pozitív gondolkodást helyezzük a fókuszba.

A KÜLDETÉS célja programról programra, csapatról csapatra változik. Annyi biztos azonban, hogy délután kezdődik a feladat ismertetésével, majd közszemlére bocsájtjuk azokat az eszközöket, amiket a csapat magával vihet. Innentől kezdve viszont minden a csapat döntése! Hány kis csapatra oszlanak? Hány adóvevőt visznek? Kik építik meg a kötélpályát (már ha van a feladatban kötélpálya)? És hányfelé osztják a köteleket, karabinereket, sisakokat? Kik fognak vízre szállni? Kik építenek tábort és miből? Kik gondoskodnak az ellátásról? Mit visznek magukkal a rendelkezésre bocsátott eszközökből?

A feladat ugyanis még másfél napon keresztül tart, a csapatnak magának kell gondoskodnia az ellátásról, éjszakai táborhelyről, az útvonalakról és a navigációról is.


Az élmény intenzív, a tapasztalatok maradandóak. Egyedül esélytelen, együtt sikerülhet!

KIKNEK SZÓL A TRÉNING?

Kis létszámú, szoros együttműködést igénylő kollektíváknak, szervezőknek, logisztikusoknak, vezetői teameknek, sportolóknak, rendezvényszzervezőknek, önkéntes szervezeteknek, projektben dolgozóknak. Csapatoknak, amelyekben erős az egymásra utaltság.

MIT AD A TRÉNING?

Sikerélményt, részletes visszajelzést az erősségekről és a fejlesztendőkről. Muníciót a következő időszakok kihívásahoz. Egy különleges programot.

LÉTSZÁM

10 - 25 fő.

IDŐTARTAM

2 nap + 1 a csapat telephelyén, ahol az első eligazítást tartjuk, bemutatjuk az eszközöket és ismertetünk pár alapvető táborépítési és kötéltechnikai fogást.

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com