Mindenki

A Mindenki Mindenkivel különleges versenyjáték, melyben

  • Mindenki találkozik mindenkivel
  • Nemcsak, hogy találkozik, de közösen alkot is
  • Vagy néha átöltözik
  • Vagy rajzol
  • Esetleg énekel
  • És mindeközben jól mulat a többieken és magán is...

Szóval versenyzünk, nevetünk a megoldásokon, sőt mi több: bővítjük tudásunkat egymásról és jól érezzük magunkat együtt.

A mindenki mindenkivel egyfajta Rapid Randi: állandóan új csapatok alakulnak, akik versenyeznek, vagy éppen közöset alkotnak egy adott témában. A körök különböző hosszúságúak lehetnek a témától függően: rövid 5 perces, illetve 20 perces témák és feladatok vátogatják egymást. Mi várható? Ez a fantáziádra van bízva, mert nem csak a mi repertoárunkból dolgozhatunk. Sokszor az a legjöbb, ha közösen ötletelünk Veled, mi pedig megvalósítjuk az ötleteket. Így épül fel a repertoárunk is: megalkotjuk a tökéletes kolléga szobrát, játszunk a betűkkel, belépünk a Nagy Hazugságvizsgálóba, összeállítjuk a Kis Kolléga Meghatározót, közös tánc koreográfiát dolgozunk ki, bemutatkozunk több szólamban, vagy épp élőképek sorozatában. Határt csak a fantázia szab.

KIKNEK SZÓL EZ A TRÉNING?

Kiváló ismerkedő program lévén egymást kevésbé ismerő emberek, csoportok számára remek bevezető, jégtörő. Intenzív konferenciaprogram előtti bemelegítő. Csapatoknak, ahol elindult vagy megerősödött a klikkesedés. Remek konferencia program különleges alkalmakra, konferenciák betétjeként. Mindenkinek, aki oldott kikapcsolódásra vagy feltöltődésre vágyik, de nem akar nagyobb lélegzetű csapatéptő programon részt venni.

MIT AD EZ A TRÉNING?

Oldott hangulatot, energiát, feltöltődést. Ismerkedési lehetőségeket. Lendületet egy intenzív szakaszhoz. Élményt, ami összeköt.

LÉTSZÁM

20 - 200 fő között

IDŐTARTAM

2-4 óra igénytől függően

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com