Doboz a vízen

Csapatösszetartás, erőteljes verseny élmény, összeismertetés teljesítésre hangolás. Vízi program, ahol vizes lehetsz, de szomorú semmiképp sem!

Itt az idő, hogy hajóra szálljunk, mint az akárcsak az északi nagy tavaknál élő indiánok. A csapataink hajót konstruálnak, és látszólag alkalmatlan anyagokból ponyvákból,celluxból, de főleg papírokból építik meg őket.

Az építés a „mustrával” zárul,ahol minden csapat bemutatja az általa készített vízi járművetegy rövid értékesítési prezentáció keretében. Ezek után a hajókat vízre tesszük és indulhat a regatta! Nem mindegy persze, hogyan építsünk olyan hajót, ami kibír több távot és több evezőst! Ezért a tervezést és építést egy, az alapvető építési trükköket tartalmazó nyomtatvánnyal segítjük meg.

Nincs két egyforma hajó, két egyforma vízi regatta sem. Számtalan vicces helyzet, jó hangulat vár ebben a pogramban, ahol csak akkor leszel vizes, ha borulsz. Akkor visszont nagyon!

Építhetünk kis hajót, építhetünk nagyot, a fantáziának nincs határa. Az építést szervezhetjük csak buliból, de volt példa arra is, hogy az építés megszervezésén keresztül illusztráltuk egy fejlesztőüzem működését sok tanulsággal aha élménnyel fűszerezve.

A program során sokszor kiderül, hogy nem a vízen, hanem a fejünkben dől el a csapat sikere.

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com