A rejtély

Kedves Detektívek! Váratlanul hívtak titeket a helyszínre, hogy kiderítsétek, mi történhetett pár órája! Az este izgalmasan indult, a társaság remekül szórakozott a közösségi ház jótékonysági célból szervezett kaszinójában, mikor hatalmas csörömpölés zavarta meg a játékot. Az egyik szobában történt valami furcsaság, senki sincs a szobában, de a tárgyak elhelyezkedéséből és az illatokból gyanús cselekményekre lehet következtetni! A nyomozásban helyszíneket kutatunk végig, indítékokat keresünk, házkutatást tartunk és szemtanúkat kérdezünk ki. Melyik csapatnak sikerül elsőként helyes sorrendbe állítani a tényeket kideríteni, mi történt?

HOGYAN?

Bár a klasszikus „gyilkosság a paplakban” játékok régóta ismertek, és méltán népszerűek, a mi Rezsőnk eltér a hagyománytól! Színészek helyett a munkát és a sikert is maguk a résztvevők élvezik és izgulják végig. A játékmester ismertetője után a résztvevők csapatokra oszlanak és igyekeznek megoldani a talányt:hova tűnt Rezső? Rezsőnek meg kellett halnia? Ha igen, miért, és ki tette? Hány ember fogható gyanúba? Ki zárható ki? És egyáltalán, kicsoda Rezső?

MI FOG TÖRTÉNNI?

Mielőtt belekezdünk a nyomozásba, gondoskodunk, hogy a társaság fejben is megérkezzen, és amennyire lehet, hagyja az ajtón kívül a munkanap eseményeit. Ezért egy vagy két bemelegítő játékkal indítunk. Kezdetben a csapatok párhuzamosan dolgoznak, kicsit segítve, kicsit vetélkedve egymással, hogy minél több információt szerezzenek! E célból lehet, hogy tiltott szerencsejátékban vesznek részt, rejtekhelyekre jutnak be titkos szám-kombinációk megfejtésével, majdnem valódi videó lejátszón megtekinthetik a szóban forgó este egyes részleteit vagy éppen, bizalmas kapcsolatba kell kerülniük a céllövöldéssel és így tovább... A megjelenítés maga is kihívás, de többet nem árulunk el!

LÉTSZÁM

20-100 fő

IDŐTARTAM

2-4 óra

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com

tel: +36 20 260 72 79 e-mail: mail@kelemenzoltan.com